Zwangerschapsyoga

Gefeliciteerd, je bent zwanger! 

In de lessen van de Zwangerschapsyoga staan jouw zwangerschap, de beleving ervan en de bevalling centraal. We leren houdingen om de weeën op te vangen en schenken aandacht aan massage en ontspanning. Een aantal thema’s die relevant zijn aan de zwangerschap worden besproken. Yogasanjoca biedt 9 doorlopende lessen en 2 partnerlessen aan, in het totaal 11 lessen. Heb je nog lessen over omdat de bevalling eerder komt dan gepland of om een andere reden, dan is er een mogelijkheid om de resterende lessen op te maken  gedurende een jaar na de bevalling tijdens de andere groepslessen van Yogasanjoca. Je kunt meedoen met de Zwangerschapsyoga vanaf week 12 van je zwangerschap. Partners zijn welkom de hele cursus. Yogasanjoca heeft een AGB code. Met deze code op je uitgeschreven factuur krijg je een vergoeding via de zorgverzekeraar als je hiervoor de juiste verzekering hebt afgesloten. De opleiding voor zwangerschapsyogadocente heb ik gevolgd bij Samsara. Deze opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland.


De groepslessen voor zwangzwangerschapsyoga brochure (2)eren: vrijdag 14.00-15.15 uur in ‘t Raadhuis, Beatrixstraat 2, 5864 EH Meerlo en donderdag 18.15 – 1 9.30 uur in het centrum voor Yoga & Stilte Jeroen Boschstraat 1a 5854 CZ Nieuw Bergen. Tarief 11 lessen €160/Losse lessen €15. Klik hier voor Contact Tarief Partner €8 per les. 

Individuele zwangerschapsyoga. In de laatste 3 maanden voor de uitgerekende datum van je  bevalling krijg je 4 sessies van 80 minuten waarin we gaan werken met ademtechnieken die je  kunt toepassen tijdens de weeën en de bevalling. Naast de ademtechnieken krijg je een mooie  voorbereiding in de vorm van lichaamsoefeningen, meditatie en visualisaties en een korte uitleg over aandachtspunten. We kunnen de sessie bij je thuis doen. Tarief €180  Klik hier voor Contact