Workshops

Workshops op aanvraag:
Klik hier op Contact

FeetUp training. Met de FeetUp trainer ondersteun je de schouders. Je steunt bij een inversie niet op het hoofd en er is geen druk op je nek. Een mooie toevoeging en variant voor verschillende Yogahoudingen. Behalve inversies ook toe te passen bij andere houdingen. Ontdek de vele mogelijkheden van deze trainer!

Doe Yoga met een Yogaschommel.

Arial Yoga.

FAMILIE YOGA. Een uitje voor familie, vrienden, vriendinnen, zussendag. We integreren verschillende vormen van Yoga en het spel element in een heerlijk uurtje voor jong en oud. 

YOGA NIDRA. Nidra is het Sanskriet woord voor slaap. In deze workshop krijg je een relaxatie van 45 minuten. Yoga Nidra is een systematische methode met een lichaamsscan en mentale opdrachtjes waarbij je lichaam volkomen stil ligt. Er wordt naar een fysieke, mentale en emotionele ontspanning toegewerkt. Vanuit een diepe rust verbeter je het concentratievermogen en bewustzijn. Met de reis door je lichaam gebruikt Yogasanjoca een authentieke Yogische methodiek.

MANTRA ZINGEN. Tijdens de feestelijke workshop zingen we mantra’s en krijg je uitleg over hun intentie en de achterliggende mythe. Een mantra is een gebed van kracht. Hun magische klanken ontspannen de geest en herstellen het emotionele en mentale evenwicht.

MEDITATIE. Yogasanjoca geeft verschillende meditatietechnieken uit Hatha yoga, mindfulness en andere wijsheidstradities. Meditatie richt zich op aandachtig zijn, gedachte en adem observeren,  kalmte en inzicht.

LATIFA MEDITATIE komt uit het Soefisme en brengt je dicht bij je levensvuur en gevoelens. 

KLANKMEDITATIE en NADA BRAHMA. Een klank is een trilling. In ons lichaam resoneert iedere klank. Sommige klanken hebben een diepere resonantie in een bepaald lichaamsgebied. Wanneer schepper en geschapene één en dezelfde trilling zijn kom je in een ervaring van heelheid, tot Nada Brahma. Het Sanskriet woord “Nada” verwijst naar klank, “Brahma” naar de oerbron.

BEDRIJFSYOGA. In bedrijfsyoga laat Yogasanjoca de deelnemers kennismaken met een aantal ontspanningstechnieken. Voor de schouder, nek en wervelkolom doen we stabiliserende en mobiliserende oefeningen. Teambuilding en yoga gaan samen. In teambuilding mag je een aantal houdingen met een partner doen of soms met meerderen. Dit gebeurt in overleg. Behalve de fysieke lichaamshouding krijgt je innerlijke houding ten opzichte van je werk ook aandacht. Yoga schept een gezond klimaat op de werkvloer en draagt een steentje bij aan een goede leefstijl. Humor hoort daar ook bij. Het is echt aan te bevelen ruimte vrij te maken voor Yogasanjoca in de planning. Contact 

OORKAARSING . Een oorkaarsing brengt een weldadig gevoel in het hoofd teweeg. Het is een oude natuurgeneeswijze volgens Indiaanse traditie. 

JALA NETIHet reinigen van neus en holtes in het hoofd. Yogasanjoca verkoopt neuskannen.

Klik hier op Contact              

Contact