Workshops

Workshops Yin Yoga op 1, 8, 15 juni om 10.00 uur -11.00 uur, locatie Meerlo. Klik hier op Contact   

Zomerlessen woensdag 10, 17, 24, 31 juli van 19.00 – 20.30 uur, locatie Meerlo. Als het weer het toelaat gaan we naar buiten. Zomerlessen  45 minuten Hatha Yoga, 45 minuten Yoganidra of Latifa meditatie. Voor informatie: 
Klik hier op Contact


YOGASWING, KOPSTANDBANKJE EN RUGSTREKKER  TIJDENS  INLOOPOCHTEND EN OP AANVRAAG.

FAMILIE YOGA. Een uitje voor familie, vrienden, vriendinnen, zussendag. We integreren verschillende vormen van Yoga en het spel element in een heerlijk uurtje voor jong en oud.

MANTRA ZINGEN. Tijdens de feestelijke workshop zingen we mantra’s en krijg je uitleg over hun intentie en de achterliggende mythe. Een mantra is een gebed van kracht. Hun magische klanken ontspannen de geest en herstellen het emotionele en mentale evenwicht.

YOGA NIDRA. Nidra is Sanskriet voor slaap. Dit is een relaxatie van 45 minuten. Vanuit een diepe rust verbeter je het concentratievermogen.

KLANKMEDITATIE en NADA BRAHMA. Een klank is een trilling. In ons lichaam resoneert iedere klank. Sommige klanken hebben een diepere resonantie in een bepaald lichaamsgebied. Wanneer schepper en geschapene één en dezelfde trilling zijn kom je in een ervaring van heelheid, tot Nada Brahma. Het Sanskriet woord “Nada” verwijst naar klank, “Brahma” naar de oerbron.

OORKAARSING. Een oorkaarsing brengt een weldadig gevoel in het hoofd teweeg. Het is een oude natuurgeneeswijze volgens Indiaanse traditie. JALA NETI. Het reinigen van neus en holtes in het hoofd. Yogasanjoca verkoopt neuskannen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Kurukshetra. Kurukshetra biedt humanitaire hulp aan melaatsen, zieken en daklozen in Noord-India. Contactpersoon: h.rondou@belgacom.net

SANK PRAKSHALANA.Workshop met oefeningen om het lichaam te reinigen, vooral gericht op de darmen. GEMBERKOMPRESSEN EN KRUIDENSTEMPELS MAKEN EN TOEPASSEN. Voor informatie workshops Yogasanjoca  Contact