Tarieven

Inschrijving deelname groepsles voor het gehele blok €10,00 per les voor een les van 70 minuten. De prijs wordt aangepast als je later instroomt. Inschrijven is gratis. 

Losse les zonder inschrijving €14,00.

Proeflessen 3 voor €21,00.

Yinyoga €10.  

Yogales met Nidra of Latifa €15

Aanmelden via Contact.  

Info wekelijkse groepsles. Er zijn 2 yogablokken per jaar. Het 1e blok loopt van januari tot de zomervakantie. Het 2e blok begint zodra de basisscholen in deze regio starten en stopt  medio december. Na inschrijving ontvang je voordat  het nieuwe blok begint een uitnodiging waarin data, de kosten en banknummer vermeld staan. Ben je ingeschreven maar doe je liever niet mee met het nieuwe blok of wil je van de diensten geen gebruik meer maken, laat het tijdig weten. Er is geen restitutie mogelijk van het geld dat betaald is voor het blok, tenzij er sprake is van het uitvallen van de lessen door afwezigheid van de docent. Bij calamiteiten en in het geval van onmacht van de docent wordt de contributie niet terug betaald.

Zomerles, locatie Meerlo, in juli van 1,5 uur €15. Eerste gedeelte Yogales en in het tweede gedeelte een Yoga Nidra of Latifa meditatie. Een leuke manier om kennis te maken. Voor de zomerles aanmelden voor iedere les. Aanmelden via Contact.  

Consult 1 uur €60. Bedrijfsyoga, familieyoga 1 uur €75. 

lotus theelichten

Kilometervergoeding: €0,30 per kilometer. Alle tarieven zijn inclusief BTW. Inschrijven en informatie Contact    Voor informatie over mijn achtergrond-opleidingen klik hier